Vše, co víme, jak se víme, že Janye West je Yeezy lineup pro rok 2019

, pokud rok 2018 byl rokem hypózních doplňků, 2019 je určitě rok hyponovaných vydání. Zpět v červenci, Kanye West vzal na sociální média s několika extrémně hrubými skicemi toho, co očekávat příští rok.

Obsahující 350 V3, 500 V2 a 700 V3, teaser také představil čtyři zbrusu nové yeyy siluety, včetně 451, 1050, basketbal a terrex. S tím říká, tady je naprosto všechno, co víme tak daleko o těchto sedmi nových modelech!

adidas yeezy boost 350 v3

Podle našich zdrojů je Adidas Yeezy Boost 350 V3 stanovena na vydání v prvním čtvrtletí roku 2019, takže někdy v lednu, únoru nebo březnu. Pokud jsou ilustrace správné, bota by měla udržet známý tvar 350, ale s aktualizovanou primeknit horní, vyšší kotníkovou límec, přepracovanou jazýčku na podpatku, která je vertikální spíše než horizontální a jazýček pro přidanou pohodlí. Samozřejmě, že si ponechá jeho posilující mezipodnik a jedinečný design, který jsme všichni přijdou k lásce.

adidas yeezy 500 v2

Když tento model nejprve unikl v říjnu 2017, Sneakerheads doslova nemohli uvěřit svým očím. Clundy, objemný a něco jiného než jemný, teď každý chce kus koláče. Adidas Yeezy 500 V2 si ponechá stejný tvar a design jako aktuální verzi s mírně zefektivněným bočním panely. Crafted z sítě a kůže, oh-tak-pohodlně adiprene mezipodešev bude také vrátit. Datum vydání je v současné době neznámé, takže udržujte oči oloupané.

adidas yeezy boost 700 v3

Je to bláznivé myslet si, že druhá iterace ještě nevydala ani a adidas Yeezy Boost 700 V3 je již v dílech. Zřejmý nástupce Chunky tenisky, téměř nic není známo o této otci boty, jiné než skutečnost, že byl navržen viceprezidentem a tvůrčím režisérem na adidas, Mark Horner, který byl dříve vedoucím obuvi Designer na Nike. Rumored být uvolněn někdy v létě 2019, to by mohlo skončit, že je konečná letní boty.

adidas yeezy 451.

Čas mluvit o některých zcela nových modelech. Kanye se vrátil v dubnu, adidas yeezy 451 je tak jedinečný, jak se dostane. Díky výrazné mezipodešev s lisovanými hroty, které obal kolem horní, tento robustní krep byl navržen legendární návrhářem Steven Smith, který vytvořil REEBOK Insta pumpu Fury, Nike Air Max 2009, a novou váhu 574, před vstupem do yeezy týmu zpět V roce 2016. Nastavil k poklesu v polovině roku 2019 v zabedněném různým Colourways, to bude hit.

adidas yeezy 1050.

Sledování yeezy 950, adidas yeezy 1050 byl vlastně škádlil Kanye sám celou cestu zpátky v únoru 2016. představovat vojenský boot-Like vzhled, tato bota se bude chlubit extra hustou mezipodnikem s kontinentálním gumou pro přidanou trvanlivost . Tvrdý toebox zdobí frontu s reliéfními třemi pásy pásy a patří karta patří kolem záda pro přidané pohodlí. Datum vydání je v současné době neznámé, takže udržujte oči oloupané.

adidas yeezy basketbal.

Zpět v září, Kanye škádlil vydání nadcházejícího adidas yeezy basketbalu. Zdobené zubaté tiskové grafiky sedí za 3m vlnitými pruhy, další funkce zahrnují polosumpentní mezipodešev, který vypadá, že bude naplněna technologií Boost nebo adiprenem. Podle našich zdrojů bude tato basketbalová bota vydána někdy na jaře 2019 a bude debutovat v jedinečném “kvantové” Colourway, která bude jistě otočit hlavy po mnoho let.

adidas Yeezy Terrex

Absolutely nothing is known about the adidas Yeezy Terrex, but going by its name and the illustration, the shoe could be part of adidas’ Terrex line, making them perfect for mountain walking, hiking, and other outdoor excursions whatever the weather may be. featuring a chunky midsole, the shoe could be infused with Boost technology or adiPRENE, but nothing has been confirmed. A release date is currently unknown, so keep your eyes peeled.

What do you think of Kanye West’s Yeezy lineup for 2019? Which model have you got your eyes on? let us know down in the comment section below and be sure to keep it locked at The Sole supplier for the latest and greatest in sneakers! In related news, adidas Yeezy sneakers will be available for the whole family in 2019!

If you’re thinking of copping some brand new adidas heat, be sure to check out the latest here!

Images via alexandrinul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *