Nejlepší mikiny pro muže v roce 2022

naposledy aktualizované 4. ledna, 2022.

Nejlepší mikina. Je to něco, co jsme se z nás snažili najít a něco četného hledá. Mikiny jsou tak všestranná část našich skříní, které chceme investovat do nejlepšího. Nejlepší mikina má všechno, co byste mohli požádat z vašeho oblečení.

Pohodlí? Šek. Styl? Šek. Všestrannost? Šek. Dokonce i se všemi těmi body je to docela snadné zapomenout, jak úžasné mikiny jsou opravdu. Je to šatní skříň, který všichni bereme pro dané, ale nemůžu žít bez. Z tohoto pohodlného starého zbarveného kusu odmítnete odhodit do těch luxusních vrstev ideální pro doplnění vašich záchvatů celoročně, snadná mikina má řadu aplikací a vyhovuje prakticky veškeré příležitosti. Pokud chcete vyzvednout novou mikinu připravenou pro podzimní sezónu, ujistěte se, že budete mít čtení!

S tak četnými možnostmi si můžete vybrat, nicméně, to může být extrémně náročné najít ideální mikinu pro vás. Vybírám si svetr nebo zip? Měl bych dostat polyester-bavlněné směs nebo opt pro 100% bavlnu? Jakou váhu je mikina a proč to záleží?

Zde se u jediného dodavatele jsme se snažili udělat věci o něco jednodušší. Jsme velcí fanoušci obou stylů i užitečného pohodlí, takže jsme se rozhodli dát dohromady seznam nejlepších mikin pro muže v roce 2022. Udělali jsme veškerou tvrdou práci a vyděšili jsme internet pro horní uchazeče a zvolili výběr To, co považujeme za nejlepší mikiny pro muže v roce 2022.

Naše rozhodnutí jsme založili na kvalitě, fit, design a samozřejmě pohodlí, abyste vám přinesli řadu pouze největších. Z minimalistického loga pulover mikiny na streetwear stylizované dodatky, máme jste pokryté a co si myslíme, že bys měl být na sobě a proč.

Takže pokud chcete posílit své šatní skříň základy a přidat čerstvost do týdenní rotace, nejezděte ještě více a podívejte se na náš seznam nejlepších mužů mikiny policajtů v roce 2022!

Výhradně zprostředkovatele

S dlouholetými zkušenostmi v pouličních oděvech a teniskách, zde na jediném poskytovateli známe něco nebo dva o nalezení nejlepšího oblečení pro kvalitu za nejlepší ceny. Zde jsou naše tři výběry pro nejlepší mikiny pro muže, které se musíte podívat!

Nejlepší životně důležitá mikina

Obraz přes konec.
Int’l Shipping

Kup nyní

Champion Reverse Weave Classic Hoody “Navy”
To přijde jako šok nikdo. Champion Reverse Weave je Classic Classic. Byl vyvinut speciálně, aby se nosil během sportu a dobýt smrtelnou chybu smrštění, ke kterému došlo v ostatních sportovních oděvech v době, takže víte, že tato mikina je postavena na poslední!

Poté, co byl sešívkou značky pro prakticky 100 let, reverzní vazba mikina je těžké porazit. Je to pohodlné, pružné a stalo se základem streetwear. V průběhu let se rafinovalo a je pravděpodobně jeden z nejlepších mikiny, které si můžete zakoupit dnes.

Kdo je to pro: Tato mikina je ideální pro někoho, kdo by chtěla přidat nějaký pružný a dlouhodobý životně důležitý styl pro jejich šatní skříň! S minimálním brandingem a řadou Colourways, tato mikina je pro každého opravdu pro každého.

Věci, které milujeme: Pokud hledáte všestranné nejlepší mikina, to je silný contender. Technologie reverzní vazby šampiona je zmenšující se odolná vůči odolnému a postavenému s vydržet roky opotřebení a přizpůsobení oděvu je ideální pro oblečení na streetwear inspirované oblečení.

Věci, které nemovity: kvůli neformální povaze této mikiny, to může být náročné oblékat se s tímto stylem. Rozšířené manžety a sportovní oblečení ovlivněné design, aby bylo mnohem vhodnější pro mnohem neupřímnější oblečení.

Cena: Maloobchod je £ 89 Nicméně tato mikina je v současné době na prodej za £ 59, takže jednat rychle!

Dostupné velikosti: Malé – XL

Barvy k dispozici: námořnictvo, černá, bílá, šedá, oranžová, zelená

Materiály: 86% bavlna, 14% polyester

Kde koupit: konec.

Zde se podívejte na náš kurzívající sortiment šampionů.

Nejlepší luxusní mikina

Obraz přes konec.
Int’l Shipping

Kup nyní

Cole Buxton Crest Logo Hoodie “Black”
Cole Buxton je vždy fanouškem. Kvalita, kterou přinášejí jejich kousky, je na rozdíl od jiných a pozornost k detailu, které vložily do jejich kusů, je opravdu pozoruhodná.

Vyrobeno v Anglii z nejlepších bavlněných přízí, tento Cole Buxton Crest Logo Hoodie vyzařuje kvalitu a styl. S konstrukcí inspirovaným klasickým atletickým oděvem Tato bunda je zaručena, že váš atleizure vejde na další úroveň. Tištěné logo sedí přes přední část mikiny v designu inspirovaném vintage tělocvičně oblečení.

Cole Buxton jsou mistři komfortního atleizure a to zahrnuje vytváření některých z nejlepších mikiny a běžců na trhu! Jsme podstatné fanoušci značky zde na jediném Poskytovatele a mnoho z nás tráví naše dny v kanceláři houpání těchto mikiny.

Kdo je to pro: Každý, kdo je fanouškem klasické boxy sportovní oblečení! Cole Buxton kreslí spoustu inspirace od starobyjškové atletiky a kulturistiky, takže jejich záchvaty mají vždy retro pocit.

Věci, které milujeme: hřeben a bLogo inspirované oxy na hrudi vypadá prémiové i stylové. Stejně jako to je vyrobeno z dresu pro smyčku s těžkou váhou pro maximální robusnost a pohodlí. Tato mikina se s věkem zlepší!

Věci, které nemilujeme: Nedostatek šňůrka kolem kapuce může být pro některé přitažlivý, ale pokud se to dostanete, není moc milovat.

Cena: 155 GBP

Dostupné velikosti: malé – xxl

K dispozici jsou barvy: černá

Materiály: 100% bavlna

Kde koupit: konec.

Nakupujte náš úplný výběr mikiny Cole Buxton.

Nejlepší mikina pro výrobu prohlášení

Obraz přes konec.
Int’l Shipping

Kup nyní

Off-White Caravova šipka nadměrná kapucí
Někdy chcete učinit prohlášení. Mikina je jednou z nejlepších předmětů, na které můžete utratit o něco více peněz, protože ji můžete nosit tak často. V létě to spárujte s šortkami, na podzim je noste s Cargos a poté ji v zimě vrhněte bundou.

Tato off-bílá mikina dělá přesně to, co chcete. Dělá prohlášení. Grafika je velká, kontrastní barvy způsobují, že mikina pop a fit je perfektní. Všichni rozpoznáváme renomované logo mimo bílé šípy a tato mikina je jedním z nejlepších příkladů této renomované značky.

To považujeme za jednu z nejlepších pánských mikcí kvůli kvalitě a řemeslnému zpracování, které do tohoto díla vstoupilo. Jakmile to uvedete, tato mikina vám pomůže vypadat a cítit se skvěle!

Pro koho to je: Kdokoli, kdo miluje streetwear a hledá nový výpis, který přidá do jejich šatníku. Off-White jsou ikony v streetwear a vytvářejí některé z nejlepších mikiny, které si můžete koupit.

Věci, které milujeme: Branding! Loga na této mikině jsou všechno. Přitahuje ideální množství pozornosti a pomáhá učinit prohlášení, jakmile chodíte do místnosti.

Věci, které nemilujeme: cena. Kvalita a design bohužel přichází s cenou a pro mnoho z nás je mimo rozpočet.

Cena: 450 GBP

K dispozici velikosti: XXS – XL

K dispozici jsou barvy: černá, bílá

Materiály: 100% bavlna

Kde koupit: konec. Oblečení

Několik mnohem více našich preferovaných mikin

Pokud naše tři tipy nebyly to, co jste hledali, přitáhli jsme dohromady mnohem více našich preferovaných mikcí. Ať už hledáte mikinu pro každodenní nošení, nebo hledáte něco o něco mnohem zvláštnějšího, máme vás zakryté!

Nejlepší mikiny pro každodenní nošení

Mikiny jsou vynikajícím šatníkem, zejména kolem přechodných měsíců, kdy se počasí prostě nemůže rozhodnout. Vzhledem k tomu, že se sportovec stane takovým jevem, je nyní mnohem přijatelnější nosit mikinu pod čímkoli, ať už je to pod bundou nebo dokonce sako! Ať už ji nosíte sami nebo pod bundou, mít úžasnou mikinu, kterou můžete nosit každý den, je něco, co každý šatník potřebuje.

Když si vyberete mikinu pro příležitostné oblečení, musíte se ujistit, že je vysoce kvalitní a mnoho důležitých, že je nositelná. Každodenní mikina nemusí být trendy nebo vyniká, tady je jemná branding vládná nejvyšší.

Obrázek přes ASOS.
Int’l Shipping

Kup nyní

Karhartt Wip Chase mikina “Black”
Když mluvíme o základech kvality, je těžké nezmínit Carhartt WIP (probíhající práce). Protože jeho tvorba, Carhartt WIP rafinovala a přepracovala hlavní linii pracovního oblečení. Po přizpůsobení pro nové publikum je hlavní zaměření této značky na design a kvalitu.

Z tohoto důvodu by měla být na vašem seznamu přání jistě mikina Carhartt WIP. Tato fleecová mikina přichází v různých barvách od neutrálních barev až po mnohem dynamičtější prohlášení. Tato mikina Carhartt, která balí styl, tak podstatu, jistě vydrží kvůli své vysoce kvalitní.

Pro koho je to: to je ideální pro všechny fanoušky bezstarostného vzhledu! Carhartt WIP vzdává hold svým kořenům pracovních oděvů, aby produkoval některé z nejlepších v odolných, ale pohodlných oděvech.

Věci, které milujeme: jednoduchost oděvu! S jedinou zvýrazněnou funkcí je tato mikina s malou výšivkou loga, tato mikina je optimální pro vytváření vrstvených vzhledů během zimní sezóny nebo po zbytek roku. Stejně jako to je prchavý vnitřní je měkký na dotek a nabízí pohodlí během opotřebení.

Věci, které nemilujeme: jeho off-bílý vzhled nebude pro každého snadné vytáhnout, zejména v zimních sezónách.

Cena: 75 GBP

K dispozici velikosti: XS – XL

K dispozici jsou barvy: Černá, bílá, šedá, zelená, námořnictvo, oranžová, fialová, žlutá

Materiály: 58% bavlny, 42% polyesteru

Kde koupit: ASOS

Nakupujte náš úplný výběr mikiny Carhartt WIP zde.

Obrázek přes FootPatrol
Int’l Shipping

Kup nyní

Nikelab Fleece Hoodie “Steam”
Nike samozřejmě musí získat zmínku v tomto seznamu. Sportovní oblečení obrovské vytváří tak četné variace mikiny, které jsme jim museli dát výkřik.

Mikina, kterou jsme si vybrali, je součástí řady Nikelab, která je známá pro její vývoj a využití vysoce kvalitních materiálů. Část sbírky Essentials, tato mikina Nikelab Fleece poskytuje nejednocenou a mírněNadměrné přizpůsobení s velmi minimálním značkou. Kromě renomovaného loga SWOOSH na hrudi je tato mikina udržována velmi jednoduchá, ideální pro každodenní opotřebení!

Pro koho to je: Kdokoli, kdo se chce s lehkostí oženit styl i pohodlí! Tato mikina Nikelab Popover je optimální pro každého, kdo se snaží povýšit své denní náležitosti na další úroveň.

Věci, které milujeme: zjednodušující povaha této mikiny stojí za to křičet! Je to ideální pro celoroční vrstvení a styl. Stejně tak má boxy fit pro mnohem modernější siluetu stylu.

Věci, které nemilujeme: Vzhledem k tomu, že cena je mírně pod průměrem streetwear, nebude kvalita nic křičet.

Cena: 80 liber

K dispozici velikosti: XS – XL

K dispozici jsou barvy: černá, pára, psychická modrá a světlá kost

Materiály: 84% bavlna, 16% polyester

Kde koupit: Footpatrol, Nike, konec., Velikost?

Nakupujte náš úplný výběr pánských milníků Nike zde.

Obrázek přes ASOS
Int’l Shipping

Kup nyní

North Face nadměrná vitální mikina “Asfalt Grey”
Tato mikina, která pochází ze severní tváře, je vynikající kousek, který si můžete vyzkoušet. Pokud hledáte něco nesmírně pohodlného pro objevování venku, určitě se podívejte na výběr mikiny na severní tváři.

Pro koho to je: Tato mikina je vyrobena pro kohokoli, kdo chce být připraven na úžasný venku! North Face nabízí některé z nejlepších venkovních zařízení, které vás budou vypadat co nejlépe od vysokých vrcholů po hlavní ulice!

Věci, které milujeme: nadměrné přizpůsobení této mikiny je ideální pro vytvoření těchto nevítaných siluet a maximalizace pohodlí! Tohle je zaručeno, že vás udrží útulné po celém oblečení.

Věci, které nemilujeme: nadměrné přizpůsobení by mohlo běžet trochu velký, takže se ujistěte, že to vezmete v úvahu před nákupem!

Cena: 65 GBP

Dostupné velikosti: XS – XXL

K dispozici jsou barvy: Asfalt Grey

Materiály: 96% bavlny 4% polyesteru

Kde koupit: ASOS

Nakupujte naši řadu kurátorských mikcí North Face.

Obrázek přes adidas
Int’l Shipping

Kup nyní

Adidas Originals Pharrell Williams Basics Hoodie “Night Sky”
Tato mikina, která se narodila z Efferts of Pharrell Williams a Adidas, je ideální pro všechny fanoušky minimalistického stylu a jednoduchosti. Tato mikina je se zaměřením na pohodlí a svobodu ideální pro každodenní život a celoroční styl. Pro každého, kdo chce přidat čerstvost své týdenní rotaci, je tento pro vás.

Pro koho to je: Tato mikina je unisex, takže je to úžasné pro muže i dívky! Stejně tak je jeho minimalistický styl ideální pro každého, kdo dává přednost mnohem kontrolovanějšímu vzhledu.

Věci, které milujeme: Boxy a rovný střih jsou zřetelné a ideální pro styling s odpovídajícími dna a vaše preferované tenisky Adidas.

Věci, které nemilujeme: nedostatek šňůrku může něco odložit, protože pro kapuci nenabízí žádnou možnost zužovat.

Cena: 85 GBP

Dostupné velikosti: S – XL

K dispozici jsou barvy: Noční obloha, olivový náklad, černá, světle šedá vřes, Země hnědá, ecru odstín

Materiály: 100% francouzská frosová bavlna

Kde koupit: Adidas, FootPatrol

Nakupujte naši plnou sbírku milníků Adidas zde.

Naše tipy pro nejlepší grafické logo mikiny

Někdy chcete, aby mikina byla něco mnohem víc než jen základního nezbytného. Nejlepší mikina může být výkaza, něco, co opravdu předvádí vaši osobnost a styl. Když hledáte něco, co by vyniklo, není lepší místo, kde byste se mohli obrátit než grafická logo.

Přiznejme si to, tady ve Velké Británii strávíte hodně času v mikině, takže můžete také získat ten, který učiní prohlášení. Od loga Nejvyššího krabice po off-Whiteovu zadní tiskovou grafiku jsou logo mikiny mnohem populárnější než kdy jindy!

Logo mikina se stala nezbytnou streetwear, takže jsme spojili seznam některých z nejlepších na trhu.

Obraz přes konec.
Int’l Shipping

Kup nyní

Aape Popover Aape Head Hoodie “Black”
Připravte se na prozkoumání konkrétních džunglí s nejlepšími z AAPE! Tato mikina AAPE, která se narodila jako dílčí označení koupacího lidoopu, je ideální pro kohokoli, kdo je po velkých logech a stylu bez významného cenového štítku, který ji obvykle doprovází.

Kdo to je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *